Transpirinenca 2011. E 7 Llavorsi Espui

Leer descripción ↓↓ Ver el mapa


Etapa amb fort i continu desnivell. Mol atractiva per les sensacionals panoràmiques que hom pot gaudir al llarg del recorregut. La baixada a Espuí cal estar atent.


Toc toc toc...endevant (ostitu en aquest poble en lloc de cantar el gall et desperten els gais).Són 2/4 de tres de la matinada, el company d'habitació dorm a plaer, va disfrutar de l'etapa anterior, els roncs de l'Agustí em desperten, penso, rumio, recordo lo bé que va anar l'etapa anterior, i lo que ens espera l'endemà, conec l'etapa, tinc les imatges al cap i se que els companys la disfrutaran, m'adormo.

Puntuals a les 8 del matí ja estem pedalant, tenim per davant més de 30 km. de pujada, hem estat força estona pedalant, les imatges del Joan s'ho valen, però, burro, recorda el Ramon, una pedra tallant ha esberlat el meu pneumàtic, solució d'emergència i cap a Espui, una baixada molt llarga.Si alguna cosa han fet bona els americans ha estat inventar la cinta americana.
Demà més.

Joanbtt

Des de el meu iPad
Per fer la transpirinenca he seguit el llibre del Jordi Laparra. “La travesia de los pirineos en BTT” 2ª edicion. Aquests traçats son per documentar les sortides que anat fent al llarg dels darrers anys i que anat publicant al bloc http://cicloturisme100x100.blogspot.com.es/. Espero que us puguin ajudar a l’hora de prepara la vostra ruta. No faig una descripció detallada del recorregut doncs la podeu veure seguint el traç amb un mapa tipus ICC 1/5000. Pel que fa a la dificultat, es la que he pogut experimentar personalment, amb totes les limitacions. És bastant difícil donar una definició exacta del cicloturisme. És un esport tan plural, tan complex, tan personal, tan original… que no és possible etiquetar-lo mai. Es viu o no es viu, un té la sensació o no la té! El terme “cicloturisme” engloba totes les formes de ciclisme recreacional, no competitiu, tots els àmbits d’utilització de la bicicleta en constant recerca. És l’esport que es fa sense presses (no s’ha d’arribar el primer enlloc), sense premis (la satisfacció es troba a cada pedalejada). És l’esport en què no s’intenta imitar el ciclisme d’alta competició, i s’hi cerca, moltes vegades, l’autosuficiència. És un dels majors plaers que proporciona la bicicleta. No és important quants de quilòmetres es fan, ni amb quin temps, sinó com i per on es va. L’autèntic cicloturisme comença bastant abans de la primera pedalejada, preparant els itineraris, estudiant els mapes, parlant, acumulant informació, estudiant els llocs, les formes de menjar i dormir, preparant el material i la bicicleta, posant-se físicament a punt… El cicloturisme, més que un esport, és un cert estil, una certa concepció i una certa filosofia de la vida. És una combinació indivisible entre home i màquina. És sinònim de llibertat i d’independència. Ens ajuda a redescobrir sensacions perdudes del nostre món intern, a retrobar els plaers més intensos, i a connectar i a interpretar el nostre entorn i la realitat de la vida. És una font inesgotable de satisfaccions variades per a totes les edats. Tampoc no està renyit amb el concepte de família, ja que aquest meravellós enginy mecànic es revela també com una ferramenta d’unió familiar. Avui en dia és habitual la imatge de les parelles amb els seus fills, que comparteixen les emocions d’una passejada amb bicicleta. Que gaudiu de la sortida i si cal qualsevol informació no dubteu quedo a la vostra disposició.


1: Transpirinenca 2011. E 7 Llavorsi Espui
Ver detalle


Lugares de interés (POIs) del Mapa

1: Transpirinenca 2011. E 7 Llavorsi Espui


Más sobre Transpirinenca 2011. E 7 Llavorsi Espui

Comentarios

comments powered by Disqus